Известие

Collapse
No announcement yet.

Копчето за багажника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
    Добре де,а на моята това копче си й работеше в началото и след един мой опит да достигна до моторчета за клапата за входящ въздух,при който разглобих жабката,сега копчето ми не работи.От какво може да е това?Вадих самото копче,чистих му пластинките,цъка някакво реленце,но багажникът не се отваря
    дай на късо жиците и виж дали отваря!
    Ако отваря значи бутона не работи.

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
      дай на късо жиците и виж дали отваря!
      Ако отваря значи бутона не работи.
      ОК,ще пробвам,10х

Comment

Копчето на багажника, както и на капачката за резервоара работят само при изгасен двигател и не на контакт. Багажника само отключва, не се вдига до горе. Все пак не сме си купили S класи.. :>
        Alfa Romeo GTV 1.8TS 144hp 2000` - Hell on wheels

Comment

Първоначално публикувано от Hipopotigar Покажи съобщение
          Копчето на багажника, както и на капачката за резервоара работят само при изгасен двигател и не на контакт. Багажника само отключва, не се вдига до горе. Все пак не сме си купили S класи.. :>
          А къде е копчето за капачката на резервоара,щото аз май няма такова?

Comment

На 155 няма
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Ако говориш за ГТВ/Спайдер как му сипваш нафта ако не знаеш къде е копчето за отваряне на резервоара..?

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                Ако говориш за ГТВ/Спайдер как му сипваш нафта ако не знаеш къде е копчето за отваряне на резервоара..?
                Може да е с газово в бронята

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                  Ми с един кози крак напъвам капачето всеки път :P Шегувам се-за 155-ца говоря

Comment

Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщение
                    Някакви по "яки" амортесъори , дали пък няма да го вдигнат?
                    Вадя тази стара тема от прахоляка, за да ви покажа какво направих с 2 амортесьора от преден капак на 156, предоставени от badmadafaka.
                    http://www.youtube.com/watch?v=gNzBH...ature=youtu.be

Те са същите по размер като малкия на багажника, но са по 300N. Оригиналните са само 170N.
                    Това, че са 15-20мм. по-къси от късия (десния) амортисьор изобщо не е проблем. Капака се отваря съвсем до края.

Comment

Ехее... точно това ми трябваше. Идеята ми дойде преди 2ч. и до сега съм търсил. То било в нашия форум. Мерси. Само разясни повечко с копчето на алармата ))
                      ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

Дано задържа и с спойлера, при мен..

Comment

В отворено положение със сигурност ще го задържат. Дали ще имат сили да го вдигнат сами от най-долу незнам.

---------- Post added at 08:55 ---------- Previous post was at 08:40 ----------

Първоначално публикувано от Jorkkoo Покажи съобщение
                          Ехее... точно това ми трябваше. Идеята ми дойде преди 2ч. и до сега съм търсил. То било в нашия форум. Мерси. Само разясни повечко с копчето на алармата ))
                          Относно алармата - вързах допълнителния трети (AUX) канал към бутона в жабката.
                          Кабела от модула за доп. канал беше достатъчно дълъг да стигне по снопа с кабели до буксата на жабката. Запоих го за обувката на буксата след бутона. Релето се управлява по "-".
                          Точно такъв сигнал подава и допълнителния канал на мочта аларма - отрицателен импулс за 0.8 секунди.

На моята аларма дистанционното е с 2 бутона. Допълнителния канал се задейства като задържа 2-та бутона едновременно за 3 секунди.
                          Last edited by b_angelov; d.m.y г., 08:58.

Comment

Задържат.

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                              Вадя тази стара тема от прахоляка, за да ви покажа какво направих с 2 амортесьора от преден капак на 156, предоставени от badmadafaka.
                              http://www.youtube.com/watch?v=gNzBH...ature=youtu.be

Те са същите по размер като малкия на багажника, но са по 300N. Оригиналните са само 170N.
                              Това, че са 15-20мм. по-къси от късия (десния) амортисьор изобщо не е проблем. Капака се отваря съвсем до края.
                              Много яко - като се видим някой ден може да направим и моя така :P
                              sigpic
                              GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                              Lulin Group Ltd.

Comment

Eй добавили си една допълнителна екстра на ГТВ-то. На ЦЛК-то на БатВас се отваря така с дистанционното на ключа.
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X